A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!

A jótékony csodaszer - a só

Sokan ismerik, de kevesen használják. Ez jellemző leginkább a só jótékony hatásaira, amely sokkal szélesebb körű, mint azt gondolnánk. Számos tünetre megoldás, de sok esetben magát a problémát gyógyítja. Akkor mért nem fordítunk rá nagyobb figyelmet?

Mi mindenre jó a só?

A sóbarlangok lényege, hogy a természetes kristálysó segítségével biztosítsák a szervezet számára szükséges ásványi anyagokat. Továbbá a barlangokban leadott negatív töltésű ionok bioenergiai erőt sugároznak, amely nagyfokú energiaforrást is jelent a látogatók számára.

A só, illetve a sóbarlangok számos problémára jelentenek megoldást. Elsősorban légúti megbetegedésekre gyakori gyógymódok, mint az asztma, az allergia, a köhögés, a légcsőhurut, a megfázás. A barlangokban lévő mikro sókristályok a tüdőben később feloldódnak, fertőtlenítik és megtisztítják azt.

sóbarlang

A só a bőr betegségeire is csodásan hat, hiszen a tüdőből a véráramba kerülve belülről is tisztít. Éppen ezért számít csodás immunerősítőnek is. Ebből kifolyólag pedig további problémákat old meg, aktivizálva a szervezet öngyógyító erejét. Mindezek által segít a koncentrációban és felfrissít. Gyermekek számára stresszoldó, nyugtató hatása is rendkívül kedvező, hiszen ezáltal segít a nyugodt, pihentető alvásban.

Gyerekeknek rendkívül hasznos már kisebb korban is, amikor fogékonyabbak a bakteriális és vírusos megbetegedésekre. Emellett az óvoda-, iskolakezdés időszakában, hiszen közösségben sokkal gyakoribbak a megbetegedések. Ilyen esetekben érdemes természetes gyógymódokhoz fordulni és lehetőleg elkerülni a gyakori gyógyszeres kezeléseket.

Hogyan érhetjük el egyszerűbben ezt a hatást?

Nem kell feltétlenül messzire mennünk, akár otthonunkba is varázsolhatunk kis sókuckót. Egyedi baglyocskás sópárnáinkat megfelelő hőmérsékletre melegítheted, de akár mélyhűtőbe is teheted, így a sérülések jegelésére is alkalmas. Párnáink kamillatartalma csak tovább fokozza az antibakteriális, és gyulladáscsökkentő hatást.

sópárna - baglyos

Éjszakára remek társa gyermekednek, hiszen görcsoldó hatása miatt segít a nyugodt alvásban, és a hasfájós babáknak is a legjobb természetes megoldás. Az éjszaka folyamán dúsítja a levegőben lévő negatív ionok mennyiségét, védi a nyálkahártyát, és segít minden felső légúti probléma enyhítésében.

Szerezd be Te is több méretben és formában kapható sópárnáinkat, és gondoskodj gyermeked nyugodt álmáról, tiszta és egészséges légútjairól, egyszerűen otthonotokban.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír