A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

A szabad levegőn eltöltött idő jótékony hatásai

Nyáron a gyerekek előszeretettel játszanak a szabadban, addig míg meg nem jelennek kezükben a telefonok, tabletek. Használjuk ki ezt az időszakot és legyünk minél többet a természetben.

De miért is fontos, hogy ösztönözzük a kicsiket arra, hogy sok időt töltsenek a szabadban?

Az egyik legfontosabb, hogy biztosítva lesz számukra a D-vitamin, így szervezetük, csontjaik megfelelően tudnak fejlődni és immunrendszerük is erősebb lesz. Közvetlen és erős napfény esetén persze mindig árnyékban tartózkodjanak a gyerkőcök és emellett a megfelelő fényvédelemre is figyeljünk oda.

A szabadban, játékkal eltöltött idő a mély és pihentető alvást is elősegíti. A futkározás és játék közben izmaik, csontjaik is erősödnek és fejlődnek, így ez is amellett szól, hogy töltsünk kint minél több időt a szabad levegőn. A közös móka a kis játszópajtásokkal ráadásul a kreatív gondolkodást is elősegíti.

Hogy hogyan vegyük rá a gyerekeket a kinti időtöltésre? Helyezzük ki a babzsákfotelt, csepphintát, így, ha másért nem, ezekért biztos szívesen töltenek kint sok időt.

Tudtad, hogy a csepphinta nem csak jó kuckó, hanem fejlesztő eszköz is? Használatával javul a picúrok egyensúlyérzéke, fejlődik a koordinációjuk, de nyugtatóan is hat rájuk, ha pörögnek vele. Szabadtéren pedig ugyanúgy a délutáni alvás színterét biztosítja, akárcsak bent a lakásban.
A kicsik kedvenc kuckója így a szabad levegőn még jobb pihenőhely lesz, ki se lehet majd mozdítani őket onnan.

A csepphinta után költözzön ki a természetbe a babzsákfotel is… Hiszen ez rengeteg nappali legkényelmesebb és legkedveltebb pihenőhelye kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Miért is ne pihenhetnénk egyszerre a lágy nyári szellő és a Bobojca babzsák ölelésében?

modern, kék babzsákfotel

Kisebb és nagyobb lurkók is kiélvezhetik kényelmüket, de ha egyszer belehuppansz Téged is megbabonáz a babzsákfotel kényelme. A relaxáció azonnal beindul és jöhet a verseny, hogy Te, vagy a gyerekek kaparintják meg a fotelt előbb.

Már el is képzelted magad, ahogy egy fárasztó nap végén élvezed a fotel kényelmét? Szemeid előtt látod, ahogy az árnyékos teraszon a kicsik a csepphintával játszanak, majd abban alszanak?

Akkor ismerd meg termékeinket jobban és legyenek a nyár elengedhetetlen kellékei a Bobojca komfortos kiegészítői.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír