A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Babzsák ágy

A fárasztó, munkával teli napokon is szánj időt magadra és a pihenésre. Ha a gyerkőcök már alszanak relaxálj és töltődj fel te is a kényelmes babzsákon.

A Bobojca Műhely által készített babzsákok előnye, hogy két funkciót is betöltenek, így nem csak fotelként működnek kiválóan, hanem ágyként is. Jól hangzik, ugye?

Napközben a csemeték élvezhetik a kényelmét, hiszen tökéletes hely lehet a mesenézésre, meseolvasásra, vagy akár a délutáni alvásra is.

Este viszont Tiéd a terep: Egy jó könyv, egy finom tea és a babzsák. Kell ennél több, egy fárasztó nap végén? Huppanj bele a babzsákba és lazulj el, a nap fáradalmai pedig lassan tovatűnnek. Jöhet az esti kikapcsolódás…

babzsák ágy  és babzsákfotel egyben

A Műhely rengeteget kísérletezett annak érdekében, hogy a babzsákok tökéletes pihenést tudjanak biztosítani. Nem is gondolnád mennyi tervezés áll a mögött, hogy azok a lehető legtökéletesebben szolgálják a család minden tagját. A babzsák minden otthonba tökéletesen passzol, minden helyiségben megtalálod a helyét. Ráadásul könnyű, így egyszerűen mozdítható és szállítható.

Amellett, hogy a babzsákot fotelként és heverőként is alkalmazhatod további pozitív tulajdonságai is vannak. Előnye, hogy két rétegű huzat védi, mely nem csak strapabíróvá teszi, hanem könnyedén is tisztítható. Nem kell aggódni a foltok miatt, hiszen egyszerűen leszedhető és mosható a rajta lévő huzat.

A babzsák kényelmét a benne található polisztirol gyöngyök biztosítják, melyek időtállók, így sok-sok évig szolgálhatja majd a család kényelmét. A zsákban található gyöngyök körbeveszik hátadat, akár ülve, akár fekve szeretnéd használni, így a babzsák lesz a pihenés legtökéletesebb helyszíne. A gyöngyök hő kiegyenlítő tulajdonságuk által hamar felveszik a test melegét és ezáltal fokozza a kényelemérzetet. Már el is képzelted magad, ahogy a babzsákon heverészel?