A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Babzsák blog

A babzsák blogon a babzsákokkal kapcsolatos aktualitásokról, hírekről, érdekességekről, történetekről számolunk be! Egy helyen minden, amit tudni szeretnél a babzsákfotelekről, babzsákágyakról, babzsáktermékekről.
Ajándékozz karácsonyra kényelmet: 5 ok a babzsák fotel mellett

Ajándékozz karácsonyra kényelmet: 5 ok a babzsák fotel mellett

Kétségbeesetten futkározó emberek, akik egymást hívják, hogy kinek mit kellene venni? Elrontott pulóverötletek, kényszerből vett „jó lesz neki” ajándékok, nyakkendő és zokni, a stressz lila ködében. Megszokott kép karácsony előtt, a plázákban. Szerintünk nem erről szól a karácsony, és van is egy szuper karácsonyi ötletünk, bárkinek.
A zene hatása a gyermek fejlődésre

A zene hatása a gyermek fejlődésre

Kodály Zoltán szerint „a zene lelki táplálék és semmi mással nem pótolható”. Nem szabad vitába szállni azzal, hogy Kodályt éppen a népdalok, a megzenésített versek a zeneoktatás bevezetése az óvodában és a gyermekkaroknak komponált olyan művei, mint a Háry János, vagy a Felszállott a páva tették világhírűvé. Persze ez a cikk nem Kodály Zoltánról, hanem az életművéről szól: többek között ő fedezte fel, hogy a zene hat a gyerekek fejlődésére. De hogyan és miért fontos ez?
Nyunyóka a kötődés jele

Nyunyóka a kötődés jele

Szinte minden kisgyereknek van egy olyan „rongyija”, plüsse, egy nyunyókája, kedvenc párnája, amivel együtt alszik, akár éveken át. Az ilyen – általa kiválasztott - tárgyaknak hatalmas érzelmi jelentősége van a gyerek számára és egy tanulási folyamat, a kötődés kezdetének és megtanulásának biztos jele. Mindent elmondunk a nyunyókákról.

Népi praktikák a pihentetőbb alvásért

Népi praktikák a pihentetőbb alvásért

Sokan szenvedünk azzal a problémával, hogy nehezen alszunk el és ha sikerül is, akkor sem tudjuk rendesen kipihenni magunkat. Nincs könnyű álmuk, nyugtalanul, félálomban forgolódunk és reggel úgy érezzük mintha „egy percet sem aludtunk volna”. De mit lehet tenni a pihentető alvásért? Összegyűjtöttünk néhány már bevált népi praktikát, melyek segítenek.

Hamarosan Black Friday...

Hamarosan Black Friday...

Mint az elmúlt években, idén is csatlakozunk ehhez a ma már nemzetközi ünnepnaphoz, mely az első advent előtti pénteken tartandó és a Karácsonyi varázslatos időszakot nyitja!
Black Friday 2018 - értesülj elsőként...

Black Friday 2018 - értesülj elsőként...

Tudd meg elsőként, hogy 2018.11.23-án milyen Black Friday ajánlatok várnak rád:
Babzsák ágy

Babzsák ágy

A fárasztó, munkával teli napokon is szánj időt magadra és a pihenésre. Ha a gyerkőcök már alszanak relaxálj és töltődj fel te is a kényelmes babzsákon.
A tökéletes babzsák alapja: hófehér polisztirol gyöngyöcskék milliói

A tökéletes babzsák alapja: hófehér polisztirol gyöngyöcskék milliói

A babzsák szó hallatán először az óvodai testnevelés órán használatos kicsiny párnácska juthat eszünkbe, ám egyre több háztartás részét képezi a nagyobb, ülésre alkalmazható változata.
Kültéri babzsák

Kültéri babzsák

Itt a jó idő, irány a szabadba… Élvezd ki a napsugarak és a meleg szellő simogatását a kényelmes kültéri babzsákokon. Mi is lenne jobb egy kellemes nyári napon, mint leheverészni a szuperkényelmes babzsákra és beszívni a nyár illatát? Egyedül, vagy többen, mindig jó választás, ha egy kis pihenésre vágysz. A kültéri babzsák mindenki favoritja lesz.

Babzsákon hűsölve

Babzsákon hűsölve

A nyár derekán már túlléptünk és még bőven számítanunk kell forró napokra.