A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Babzsákfotel költözésnél – mire érdemes figyelni?

Ahogy növekszik a család, kinövi addigi otthonát és eljön az ideje a költözésnek. Lurkókkal elég körülményes dolog ez, kit -hova -mikor -merre, na meg ottvan a honvágy kérdése is. Ahhoz, hogy a csöppség kedvenc babzsákfotelje épségben megússza a szállítást, adunk néhány hasznos tippet.

Babzsákfotel költöztetése

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maga a babzsákfotel ötlete a palinta megalkotásához kapcsolódik, azon belül pedig a poliészter gyöngyökhöz, melyek remek babzsák alapanyagnak bizonyulnak. Így hát hosszas kísérletezés után (forma, töltés stb.) a Bobojca tündéreinek sikerült megalkotni a méltán népszerű babzsákfotelt.

A babzsák belsejében lévő magas tisztaságú poliészter gyöngyöknek köszönhetően a babzsákfotel nagyon kényelmes, szinte átölel ahogy belehuppan az ember, emellett pedig optimális tartást biztosít, így aki derék-, hátfájással küzdene, annak is kényelmes ülést biztosít. Ami az egyik legjobb benne, hogy kétfunkciós, ha elfekteted egy kényelmes heverőt kaphatsz a babzsákfotel helyett.

Két réteg strapabíró huzattal rendelkezik, melynek a felső rétege cipzáras, így egyszerűen levehető és kimosható. Az alsó réteg vízlepergetős könnyed anyag, mely tökéletes szellőzést biztosít a benne található milliónyi polisztirol gyöngynek, így azok gyorsabban visszaállnak eredeti alakjukba.

És hogy hogyan is költöztessük? A babzsákfotel strapabíró anyaga miatt elég csak körbefóliázni, hogy elkerüljük, hogy a szúrós tárgyak kiszúrják a huzatot. Ha lehetséges, ne alulra pakoljuk a fotelt a költöztetés és bútorszállítás közben, ne rakjuk rá a dédi 100 kilós féltett komódját, hogy a poliészter gyöngyök ne deformálódjanak el a nagy súly alatt. Végezetül pedig első körben vigyük át az új gyerekszobába, hagy örüljenek a gyerekek.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír