A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát! Cookiek elfogadása
Termékek Menü

Babzsákfotel

Babzsákfoteljeink mindegyike 100 % poliészter, ezért nagy súlyt is kibírnak, hosszan megtartják a színüket, tartósak és könnyű őket tisztítani.
Babzsákfotel Nagyobbaknak Babzsákfotel Nagyobbaknak
Kétfunkciós babzsákfotel és babzsák heverő a tökéletes kényelemért!
Babzsákfotel Kisebbeknek Babzsákfotel Kisebbeknek
Babzsák pihenőszék melyet kilenc hónapos kortól ajánlunk.

Kényelem, megbízhatóság, vidám színek 

A Bobojca babzsákfotel eredetileg - úgy, mint eddig minden alkotásunk - otthonra készült. A babzsákfotel szabásmintáját megálmodtam és kikísérleteztem a legkényelmesebbet. Eredetileg a kislányomnak készült az első babzsákfotel, de végül azt vettük észre, hogy hiába a kisebb méret, mégis többet használjuk, mint a gyerek. Minden alkalommal, amikor üres volt a babzsákfotel, már huppant is bele valamelyikünk. Ezért hamarosan az első babzsákfotel példányt követte a következő és a következő, ajándékba is készültek, s mivel mindenki nagy megelégedésére vált, a derékfájás csökkent, kellemes időtöltést nyújtott, jó volt benne játszani, pihenni, meditálni, olvasgatni, megkapta a Bobojca logót :)

Mitől igazán kényelmes és tartós a Bobojca babzsákfotel?

A teszt babzsák készítésekkor, hogy csökkentsem a költségeket, kipróbáltam nagyon sokféle hungarocell tölteléket, a legkülönfélébb helyekről. Végül egy kiváló gyár mellett tettem le a voksom, mivel a babzsákfotel töltőanyag esetében nagyon is bebizonyosodott, hogy a minőség egyenes arányosságban van az árral.

Tehát a Bobojca babzsákfotel belső huzata, mely egy strapaíró vízlepergetős textil, sok milliónyi szabályos, 2-4 mm nagyságú, igazi polisztirol golyócskát tartalmaz. Ezek elég kemények és tartósak ahhoz, hogy ne kelljen kényelmetlenül sokszor pótolni a babzsák töltőanyagot. Így sokáig élvezhetjük a temérdek sok kis gyöngy átölelését, amikor belesüllyedsz a babzsákfotel ülőrészébe. A töltőanyag optimálisan megtámasztja a gerincet, megtartja a nyakat.

Kényelmes, pihentető babzsákfotelek

Saját babzsákfoteled kényelmében búcsút inthetsz a derékfájásnak. A hungarocell hőmegtartó tulajdonságának köszönhetően, felveszi a tested melegét, így egy puha, kényelmes, meleg közegben pihenheted ki a nap fáradalmait. A Bobojca babzsákfotel külső huzata könnyedén levehető, egyszerűen tisztítható. A szivárvány minden színében el tudjuk készíteni, sőt, kültéri változatban is elérhető. 

A gyerek babzsák fotelek esetében az oldalsó bútorvászon 100 % pamut, ám ezek erősebb szövésű textilek, így ennek köszönhetjük a babzsákfotel tartós kivitelezését!

Minden Bobojca babzsákfotel erős, vastag cérnával készül, hogy minél tovább megtartsa alakját, és minél tartósabb legyen.

Amennyiben szeretnél többet olvasni a babzsákokról, a babzsák blog cikkei biztosan tetszeni fognak!

Rendezés:
Nézet: