A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!

Nagyoknak készült babzsákfotel és heverő

Kétfunkciós babzsákfotel és babzsák heverő a tökéletes kényelemért! 
Rendezés:

A babzsákfotel ötlete:

Mikor az első Palinta elkészítése után kapcsolatba kerültem a polisztirol gyöngyökkel, ezekkel a kis bosszantó golyócskákkal, tudtam, hogy a kislányomnak készíteni fogok egy édes babzsák fotelt is. Karácsonyra hozta is a fa alá a Jézuska, s onnantól mindenhova követte kislányomat a babzsákfotel a lakásban. Nagyon megszerettük mi is, így készült egyre nagyobb és nagyobb méretben. A legelső babzsákfotel még mindig megvan, s én tovább fejlesztettem és kísérleteztem, hogy melyik alak az ami a legnagyobb kényelmet nyújtja, melyik az a méteráru, amelyik a leginkább terhelhető.

A babzsákfotel haszna:

A babzsák belsejében található megszámlálhatatlan apró kis gyöngyöcske átölel, ahogy belehuppansz a babzsákfotelbe. Optimális tartást biztosít a hátadnak, a gerincnek, így derékfájós-, hátfájós időszakban nagyon kényelmes ülést biztosít.

A babzsákfotel dizájnja:

Hosszú kísérletezések sora után kijelenthetem, hogy ez a legkényelmesebb babzsákfotel fazon! Kagyló alakja kellemes kartámaszt nyújt, a hátat és a derekat is kellemesen tartja. Sőt, ha úgy tartja kedved, hogy kinyújtóznál a földön, csak fektesd a háttámlájára, és élvezd a pihe-puha kikapcsolódást, a babzsákfotel adta kényelmet!