A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát! Cookiek elfogadása
Menü

Babzsákon hűsölve

A nyár derekán már túlléptünk és még bőven számítanunk kell forró napokra. Kezdetét vették a nyaralások, lehet hűsölni a strandokon, tóparton, tengernél. Ha azonban nem a nyári szabadságunkat töltjük, akkor is megtalálhatjuk a megfelelő módját a pihenésnek rohanó hétköznapjainkban.

Képzeld el: kint 40 fok van, Te pedig már végeztél a napi teendőiddel, a gyerkőcök már alszanak végre és szeretnéd kinyújtóztatni lábaidat és kényelmesen hátradőlnél, például egy kényelmes, pihentető babzsákfodelben a hűvös szobában vagy egy fa árnyéka alatt, kedvenc könyveddel a kezedben, egy jéghideg jeges tea társaságában.

Ugye milyen jól hangzik mindez? Már csak egy babzsákfotel hiányzik? Tekintsd meg rövid videónkat a Bobojca Műhely babzsákfoteljeiről!

Élj át kényeztető pillanatokat otthonodban egy olcsó, mégis kiváló minőségű babzsákfotelben

Nagyon fontos, hogy megfelelően válassz babzsákfotelt: ami gyanúsan olcsó, az nem biztos, hogy hosszú távon képes kényeztetni Téged és családod, az irreálisan drága példányok pedig gyakran nem nyújtanak többet, mint amennyit az áruk indokolna.

Íme néhány tipp, hogy mire figyelj oda, ha olyan olcsó babzsákfotelt szeretnél, ami garantáltan kényelmes és biztonságos:

A babzsákfotel egyik fontos tulajdonsága, hogy optimálisan megtámasztja a nyakat és a gerincet. Ha nem megfelelő és nem szabályos méretűek a polisztirol gyöngyök, akkor belehuppanva nem úgy veszi fel a tested formáját, ahogy azt kellene.

A nagyon olcsó példányok esetében előfordulhat, hogy a töltőanyag nem eléggé tartós, ezért sűrűbben pótolni kell. A kis gyöngyök szétgurulhatnak, amelyek veszélyesek lehetnek a kisebb gyermekekre is. Ugye ezt te se szeretnél emiatt aggódni?

Érdemes alaposan szemügyre venni, hogy milyen anyagból készült a babzsákfotel és annak mennyire erős a varrása. Ha erre nem fordítanak kellő figyelmet a készítők, vagy egy olcsóbb megoldást választanak, könnyen előfordulhat, hogy egy pár használat után megadja magát és szétjön.

Egy tökéletesen kialakított babzsákfotelnek köszönhetően könnyebben búcsút inthetsz a derékfájásnak.

A tisztítását is érdemes a listába venni, mert nem mindegy, hogy mennyi időt vesz igénybe. A legjobb, ha van egy külső és belső huzata is, amelyből a belső vízlepergető anyag a külső pedig mosógépben mosható.

És itt jön a lényeg: nem kell vagyonokat fizetned egy profi és megbízható, mégis olcsónak mondható babzsákfotelért…

A Bobojca Műhely babzsákfoteljeit szakképzett és gondos varrónők készítik. Minden egyes elkészült darabot a legnagyobb odaadással és szeretettel készítünk, hogy a végeredmény a kényelmedet szolgálják, ugyanakkor maximálisan biztonságosak is legyenek. Tesszük mindezt úgy, hogy nem kérünk el irreális összegeket egy-egy darabért: mondhatni olcsón adjuk babzsákfoteljeinket, hogy minél több anyukának tudjunk segíteni.

Kattints most és csapj le olcsó babzsákfoteljeinkre!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés