A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Black Friday a Bobojcánál! 2016

Mi is az a Black Friday?

 

A régi időkben az Egyesült Államokban jelentett pénzügyi válságot, később csak a hálaadás utáni péntek nap, mivel a hálaadás csütörtöki napja utáni pénteken mindenki elindult a karácsonyi ajándékok beszerző körútjára.  Ez hatalmas forgalmat 

eredményezett, a dugók és a hatalmas embertömeg miatt a rendőrség használta először erre a konkrét napra a Black Friday kifejezést.
Aztán 1966-ban egy önkormányzati PR-os alkalmazott, Abe S. Rosen javaslatára, összefogva a helyi kereskedőkkel megpróbálták a Black Friday szó negatív jelentését átalakítani. Igyekeztek arra helyezni a hangsúlyt, hogy ez a nap a kezdete a karácsonyi időszaknak és bizony jelentős akciókra számíthatnak a vásárlók.
A PR akció nagyon sikeres volt, ezt követően a Black Friday vagy fekete péntek már nem a rendőrség nehéz napját szimbolizálta, hanem már hivatalosan is a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelentette, hosszabbított nyitvatartási idővel, s hosszú kígyózó sorokkal.
Az internet megjelenésével végül természetes módon a webáruházak is egyre inkább éltek ezzel a lehetőséggel, bár Magyarországon igazán fiatal ez a kezdeményezés, hivatalosan először 2014-ben fekete péntekeztek a kiskereskedők.

Bobojcánál is??

Bizony, amennyire szeretjük a hagyományos, hosszantartó és eredeti dolgokat, olyan szívesen próbáljuk ki az újdonságokat is.
Kis fiatal Műhelyünk lehetőségeihez mérten, így 2016.november 25-én rendhagyó akciókkal várja a Vásárlóit,
csak ezen a napon 10-15-20% -os kedvezményekkel!

Szeretnénk ezzel is könnyedebbé tenni a kiadásokat, s bizony népszerűsíteni hasznos alkotásainkat. Hiszen úgy gondoljuk, hogy kiváltság magyar készítőként, hogy ilyen sokan kedvelnek és követnek minket, bizonyára ez azt is jelenti, hogy az amit több mint egy éve megálmodtunk, hogy vidámságot és mosolyt viszünk az otthonokba hasznos termékeinkkel, az valósággá vált.
A Black Friday konkrét ajánlataival hamarosan jelentkezünk! Figyeld a postaládádat és a Facebook oldalunkat is!

Még egy apróság (Szolgálati közlemény): A Black Friday napján rendelt termékek kiszállítási ideje 15 munkanap lesz, tehát eltér a szokásos 4 munkanaptól. Ha valaki jelzi, hogy a Bobojca termékeket a Télapó hozná, akkor azokat a rendeléseket előre vesszük, de garanciát nem tudunk a szállítási időre vállalni. Továbbá NE ijedjetek meg az "Előrendelhető" státusztól! A sok-sok rendelés nagyon lefogyasztotta az utóbbi hetekben a készleteinket, éppen ezért számoltunk hosszabb kiszállítási idővel ezen a napon, tehát bele fog férni minden ilyen termék a 15 napba. Frissen, ropogósan készülnek, s egyből kerülnek a csomagokba és indulnak leendő kis gazdájukhoz, új otthonukba  heart

További információ a vásárlási feltételekről ide kattintva olvasható.

Sok szeretettel,
Bobojca tündérek

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír tudástár