A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Palinta függőhinta, csepphinta, babzsákhinta

A Palinta függőhinta vagy csepphinta a Bobojca műhely egyik sztárterméke. Nem véletlenül, hiszen amellett, hogy a gyerekek kedvence, mozgásfejlesztő eszköz is. A hinta belsejében kivehető, kényelmes babzsákpárna található. Jó benne mókázni, játszani, pörögni, elbújni, visszavonulni egy jó könyvvel, megnyugodni, akár elaludni.
Rendezés:

A nagyobbik kislányom imádta a bébikompot, minden nap épp eleget gurulgatott benne ahhoz, hogy később a kritikus cikkeket olvasva elkezdjek aggódni a mozgásfejlődése miatt. Ha a baba nem mászik elegendő ideig, nem stimulálja úgy az agy mozgásközpontját, koordinációs és később tanulás problémák léphetnek fel. El is vittem egy mozgásfejlesztő központba, ahol megállapították, hogy minden rendben, elég korán 1 évesen már járt, de kicsit bizonytalannak találtam. Rémlett, hogy miként festett az a szuper függőszék, amit a központban találtam, így elkezdtem a kivitelezését. 

A palinta csepphinta haszna:

Pontosan megterveztem mindent, s már elsőre elkészült egy szuper függőhinta. A kislányom imádta és én is egy fokkal nyugodtabb lettem, hiszen a minden irányba kilengő függőszék egyensúlyozásra késztet, megdolgoztatja a mozgásközpontot és fejleszti azt. Azóta tökéletesítettem, fejlesztettem, s ma már talán én vagyok az, aki a legtöbbet melegíti a függőhinta babzsák párnáját.
A legkiválóbb nyugikuckó is tud lenni, de ha a gyerekek mókázásra és dühöngésre vágynak, remekül le tudja vezetni a felesleges energiákat is.

A palinta csepphinta dizájnja:

Szerintem már önmagában is kiváló lakberendezési tárgy a Bobojca palinta csepphinta. Egyedi vonalvezetése, kialakítása, vidám színei minden lakás, kert, vagy játszótér éke. 

A belső drapp szín kellően semleges, nyugtató hatású, könnyű tisztítani.