A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Egyszerű és nagyszerű megoldás

Folyamatosan kihívásokkal néztek szembe, ha játékról van szó? Valahogy sosem elég a hely, a gyerkőcök mindent elfoglalnak? A földről egyszerűen képtelen vagy felszedni őket, hiszen mindig ott a legkényelmesebb? És persze az örök probléma…mindig, minden tele van játékokkal, és valamit folyton keresni kell.

Mindennapos dolgok ezek a lurkók életében, éppen ezekből az élethelyzetekből adódóan, amit mi is megéltünk már, hoztunk létre nektek egy új terméket, ami egyszerre több fronton is megoldás lesz.

játszószőnyeg - játéktároló egyben

Egy játszószöveg, ami használat után könnyen játéktárolóvá alakul, és megoldást nyújt az össze-vissza heverő játékokra.

De miért is ennyire nagyszerű?

Lényege abban rejlik, hogy a hideg padló helyett-, ami nyáron persze még kellemes, hidegebben viszont már aggasztó számodra- egy puha, pehelykönnyű, bélelt szőnyegecskén ülnek, ami megfelelően szigetel. Átmérője 140 cm, így kényelmesen elfér rajta, 2-3 gyerkőc is. És indulhat a móka, felhasználásának csak a képzelet szab határt, remek sátor alap, bunker, de babázáshoz, és autóversenyekhez is kiváló, vagy akár nyugisarok a meséhez.

A szegélyébe zsinórt helyeztünk el, amelynek négy ponton van kimenete, és összehúzás után a

játéktároló és játszószőnyeg

 behúzók segítségével rögzíted, úgy, hogy közben minden rajta lévő játék benne marad, így

 tárolóként funkcionál majd a továbbiakban. Használata rendkívül egyszerű, a kicsik is könnyen boldogulnak vele, és reméljük, jóval nagyobb lelkesedéssel vágnak majd bele, mint a megszokott játék pakolásba, ami legtöbbször feledésbe is merül.

Puha anyaga és gyermekbarát összetevői miatt, biztosan a kicsik bőre is imádni fogja, és a műanyag játszószőnyegekkel ellentétben, a melegben sem okoz irritációt számunkra. A benne lévő zsinór miatt 3-4 éves korig felügyelet mellett ajánljuk.

Ugye Neked is elnyerte a tetszésed? Ha pedig bármi kétséged lenne, gondolj arra, hogy az apró Lego darabkák is benne maradnak majd, amikor összehúzod és tárolóvá alakítod. Nincs más hátra, csak rendeld meg és élvezzétek az önfeledt játékot idegeskedés és folyamatos pakolás nélkül.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír