A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Elvarázsoltuk az árakat...

Kedves, Vásárlóink!

A következőkben az utolsó meglepetésünk részleteit szeretnénk elmondani és ismertetni veletek az év utolsó napjait!

December 15-én elvarázsoljuk az árakat!

December 15-én Varázslatos Karácsonyi ajándékkal szeretnénk Nektek kedveskedni, így minden termékünkre egy teljes napig 10 % kedvezményt biztosítunk.

Az árak éjféltől-éjfélig lesznek kedvezményesek, s a szokottól eltérő módon az elfogyott termékeket nem lehet majd „előrendelni”. Így tudjuk biztosítani azt, hogy ha valaki rendel, akkor biztos lehet abban, hogy a terméket időben odaadjuk a futárcégnek.

Készleteink fogytán, az idő közeleg, nemsokára itt az idei év legcsodásabb Ünnepe :)

Ha valaki lemarad a 15-i varázslatról, ne csüggedjen, mert december 18-án INGYEN SZÁLLÍTÁS napot tartunk. Az ezeken a napokon leadott, 8.000 Ft feletti rendeléseket ingyenesen szállítja a futárcég házhoz.

Aki, futárral szeretné a szállítást kérni, december 19. éjfélig adhatja le a webshopban megrendelését, mert az utolsó napunk, mikor a csomagokat küldünk, december 20. szerda! Azt javasoljuk, hogy az előre utalást az utolsó pillanatokban ne válasszátok, mert ha 20-án nem érkezik be kora reggel a rendelés összege, akkor nem tudjuk kiküldeni a csomagot.

A személyes átvételre december 24. 10 óráig szeretnénk lehetőséget biztosítani Budapesten, a 19. kerületben.

A GLS futárcéggel dolgozunk együtt, mely megbízható, nem történt náluk fennakadás, minden időben leadott csomag meg fog érkezni a fa alá.

Kellemes készülődést kívánunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír tudástár