A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Így élvezzétek ki a tavaszt, akármilyen is az idő

Mi már alig vártuk, hogy végre süssön a nap és újra minél többet lehessünk a szabadban.
Amint jobb idő lesz, aktívabbak leszünk, életvidámabbak és jobban vágyunk a kinti programokra is. Persze akkor sem kell búslakodni, ha van néhány borús, esős nap, hiszen ilyenkor is tartalmasan telhet az idő.

Akár otthon töltitek az időt, akár sétáltok, kirándultok, élvezzétek ki a kellemes jó időt.


Ilyenkor sajnos sok fejtörést szokott okozni az, hogy mi legyen a program, ami tartalmas és élvezetes is mindenki számára. A még nagyobb dilemma akkor kezdődik, amikor rá vagytok kényszerülve, hogy otthon legyetek, mert kint folyamatosan rossz az idő. Adunk néhány ötletet, ha egy kis inspirációra van esetleg szükséged bármelyik eshetőségre.

tavasz bobojca 2019.


Ha budapesti vagy, akkor jó időben irány a Normafa! Közel van, mégis kiszakít a városi forgatagból és a család minden tagjának felüdülést okoz majd. Persze a hangsúly nem a Normafán van, hanem azon, hogy kinti közös program legyen, hiszen bizonyára lakóhelyedhez közel is vannak szuper kirándulóhelyek.


Ha szabadban terveztek programot, akkor ne feledkezzetek meg a megfelelő fényvédelemről sem.


Vegyetek részt csöppségeddel babamasszázson, melyet már 1 hónapos korban el lehet kezdeni. Ez rengeteg pozitív hatással bír az anya-gyermek közötti kapcsolatra, hiszen szavak nélkül is képes bensőséges érzelmeket és nyugalmat elérni. A babamasszázs emellett javítja a vérkeringést, az emésztést és hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, valamint az izomrendszer fejlődéséhez.

Egy másik kitűnő program a babaúszás, melyen már 3 hónapos babával részt vehetsz, sőt hármasban is szuper program. A mozgásfejlődést az úszás kitűnően segíti, ráadásul azáltal, hogy a picik már ilyen korán megszeretik a vizet, a későbbiekben ez csak előnyükre fog válni.


Borongósra fordult az idő? Látogassatok el ilyenkor kifejezetten bababarát kávézóba, könyvesboltba és töltsétek ott a délutánt.  


Persze, ha éppen nincs kedvetek kimozdulni, akkor kuckózzatok be otthonotokba és csináljatok ott szuper programokat.
A gyerekek szobájában, vagy a nappaliban, ha helyet kap egy babzsákfotel, vagy egy palinta az bármely napot vidámabbá tesz.
Köztudott, hogy a hintázás alapvetően kiváló mozgáskoordináció-fejlesztő, mely az egyensúlyérzéket is javítja. A palinta hinta ráadásul egy remek kuckót rejt magában, amit a legkisebbektől (felügyelettel már 3 éves kor alatt) a nagyobbakig használhatnak a gyerekek, így a hintázás öröme akár a nappaliban is elérhető számukra, akkor is, ha kint rossz az idő.


Tudtad, hogy a palinta macaron párnáját önállóan is meg tudod vásárolni? Ezt használhatod így háttámasznak, meditáláshoz vagy ülőpárnának.
Ha egy kis relaxációra van szüksége a család bármely tagjának, akkor pedig irány a babzsákfotel, mely fekvő és ülő pozícióban is használható, garantáltan mindenki kedvenc helye lesz.  
Azáltal, hogy a fotel strapabíró, vízlepergető anyagból készült - melynek felső huzata le is vehető és mosható - az udvaron és erkélyen is tudod használni.
Lepd meg gyermekedet Bobojca termékekkel és garantált az otthoni móka! Ha pedig jó idő van, akkor irány a szabadba!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír