A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Ezért fontos a helyes ülés a gyermekeknek

Az egyik legfontosabb dolog a szülők életében, hogy mindig tudatosan odafigyeljenek gyermekeik egészségére. Sokan ez alatt csak azt értik, hogy megfelelő legyen a mindennapos vitamin bevitel, minél több zöldséget és gyümölcsöt egyenek a gyerekek, hogy erősödjön az immunrendszerük, ezzel elkerülve a betegségeket, amit közösségbe kerülve pillanatok alatt összeszednek.

 

nem mindegy hogyan és min ül a gyerek

 

Persze mindez tényleg nagyon fontos és kellő odafigyelést igényel. Viszont nagyon sokan nem fordítanak elegendő figyelmet arra, hogy a gyermek mozgásának, csontozatának és gerincének a fejlődése is optimális legyen.

Ha ez nem megfelelő, sajnos a későbbiekben súlyos problémákat és szövődményeket okozhat. Ilyen például a gyermekkori gerincferdülés. Ha a csontok és az izmok növekedésének üteme eltérő, az izomzat gyengébbé válik. Az újszülöttek gerincoszlopa még teljesen egyenes, a természetes görbületek az ülés, állás, járás és mozgás során alakulnak ki, a gerinc végleges formája pedig a serdülőkor elejére, bár az izomzatnak még ezután is szerepe van a gerincoszlop alakjának megtartásában.

Mi szülők is elő tudjuk segíteni gyermekünk gerincoszlopának egészséges kialakulását, hiszen nagyon sok tényező befolyásolja ezt a hétköznapokban. Nem mindegy, hogy milyen ágyban, matracon alszik szemünk fénye, ahogy az se, hogy milyen székben, fotelben ücsörög.

A Bobojca tündérek nem csak felnőttek, hanem gyermekek számára is megalkották a lehető legkényelmesebb és legszerethetőbb fotelt, ami nem más, mint egy színes, mintás, pihe-puha babzsákfotel gyerekeknek.

A babzsákfotel gyerekeknek szánt változata nem csak arra való, hogy a kényelmet szolgálja és megpihenjen benne csöppségünk egy fáradt nap után, hanem az egészségre is hatással van.  Abban tér el a hagyományos fotelektől, hogy sokkal kényelmesebb ülőpozíciót biztosít, mivel tömőanyaga, a milliónyi polisztirol gyöngyöcske dinamikusan illeszkedik a gerincoszlophoz. A nem merev háttámlának köszönhetően felveszi a teljes testhelyzetet, valamint nem zsibbad el benne a láb és a kar.

Mindez igaz a kicsikre is és hozzájárul az egészséges fejlődésükhöz. Ahogy megtapasztalják, hogy mennyire kényelmes ez számukra, örömmel fognak belehuppanni megnézni és meghallgatni kedvenc meséjüket, eltölteni délutáni alvásukat.

A tisztítása is pofonegyszerű. A gyerekeknek szánt babzsákfotel az alsó húzózárnak köszönhetően a külső huzat könnyen levehető és tisztítható, a belső pedig egy könnyed vízlepergetős anyag.  Nem használunk hungarocell darálékot, mindegyik babzsákfotel eredeti hófehér polisztirol gyöngyöcskékkel van megtöltve!

Okozz örömet és rendeld meg mihamarabb babzsákfotelt gyermekednek, akár mikulásra, ezzel is hozzájárulva egészséges fejlődéséhez!

Tartalomhoz tartozó címkék: tudástár