A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

JEANS COLLECTION

Szeretnénk Nektek bemutatni a Bobojca JEANS COLLECTION-t. A Bobojca műhely nagyon sokat dolgozott azon, hogy egy új termékvonallal előrukkoljon még az idei évben, azt gondoljuk, hogy sikerült megalkotni egy olyan kollekciót, ami tetszeni fog mindenkinek. A kategória folyamatosan fog bővülni új termékekkel, lesz farmer anyagból fotel, több színben Palinta, díszpárnák, és még sok meglepetés. Ezzel párhuzamosan megjelenik egy új logó, ami a JEANS COLLECTION termékeket fogja jelőlni a jövőben, keressétek a megfelelő feliratot, biztosíték a Bobojca minőségre:

Rendezés:


Miért éppen a farmer? 

Farmer anyagból már elképesztően sok minden készült, amióta világ a világ. Sokat gondolkodtunk az elmúlt hónapokban, mivel lehetne feldobni, színesíteni a kínálatunkat. Merthogy így is elég színes és a gyerekek szeretik is a csodaszép árnyalatokat. Ám szerettük volna, hogy az ifjúsági szobákba, vagy egy nappaliba is legyen még nagyobb választék. 

Sok textilről elfilozofálgattunk, végül mintha felkapcsolták volna a lámpát: a farmer elnyűhetetlen, kellemes a tapintása, 100% pamut -természetes anyag, szövése okán nem, vagy nehezen reped, minimális elasztikussága még nagyobb kényelmet ígér.

Elkészítése igaz igényel némi kihívást, hiszen a farmer anyagot be kell koptatni, a megfelelő árnyalatra és ezalatt elég sokat megy össze az anyag. De sikerült kiküszöbölni a kezdeti nehézségeket , megszülettek az első darabok és rábíztam a gyerekekre. Náluk nem kell jobb kritikus és tesztelő banda sem :D

Bátran állíthatom, hogy nagyon jó döntést hoztunk! A mi színeink a nappalinkban a mindenhez passzoló farmer anyagot sokkal jobban elbírják, a gyerekek nagyon szeretik és nekünk is sokkal kényelmesebb, ha kuckózásra vágyunk!

Itt nem álltunk meg, készül belőle babzsákfotel is természetesen és további babzsák termékeket is szeretnénk megvalósítani belőle!

Ha nem vagy biztos a vásárlában, akkor néz meg mások miket mondanak rólunk: