A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Január 11-én INGYENES SZÁLLÍTÁS
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

JEANS COLLECTION

Szeretnénk Nektek bemutatni a Bobojca JEANS COLLECTION-t. A Bobojca műhely nagyon sokat dolgozott azon, hogy egy új termékvonallal előrukkoljon még az idei évben, azt gondoljuk, hogy sikerült megalkotni egy olyan kollekciót, ami tetszeni fog mindenkinek. A kategória folyamatosan fog bővülni új termékekkel, lesz farmer anyagból fotel, több színben Palinta, díszpárnák, és még sok meglepetés. Ezzel párhuzamosan megjelenik egy új logó, ami a JEANS COLLECTION termékeket fogja jelőlni a jövőben, keressétek a megfelelő feliratot, biztosíték a Bobojca minőségre:

Rendezés:


Miért éppen a farmer? 

Farmer anyagból már elképesztően sok minden készült, amióta világ a világ. Sokat gondolkodtunk az elmúlt hónapokban, mivel lehetne feldobni, színesíteni a kínálatunkat. Merthogy így is elég színes és a gyerekek szeretik is a csodaszép árnyalatokat. Ám szerettük volna, hogy az ifjúsági szobákba, vagy egy nappaliba is legyen még nagyobb választék. 

Sok textilről elfilozofálgattunk, végül mintha felkapcsolták volna a lámpát: a farmer elnyűhetetlen, kellemes a tapintása, 100% pamut -természetes anyag, szövése okán nem, vagy nehezen reped, minimális elasztikussága még nagyobb kényelmet ígér.

Elkészítése igaz igényel némi kihívást, hiszen a farmer anyagot be kell koptatni, a megfelelő árnyalatra és ezalatt elég sokat megy össze az anyag. De sikerült kiküszöbölni a kezdeti nehézségeket , megszülettek az első darabok és rábíztam a gyerekekre. Náluk nem kell jobb kritikus és tesztelő banda sem :D

Bátran állíthatom, hogy nagyon jó döntést hoztunk! A mi színeink a nappalinkban a mindenhez passzoló farmer anyagot sokkal jobban elbírják, a gyerekek nagyon szeretik és nekünk is sokkal kényelmesebb, ha kuckózásra vágyunk!

Itt nem álltunk meg, készül belőle babzsákfotel is természetesen és további babzsák termékeket is szeretnénk megvalósítani belőle!