A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Szuper ötletek, ha hasfájós a kisbabád

A kisbabák hasfájása igen gyakori probléma szokott lenni, mely meglehetősen sok kellemetlenséget okoz az egész család számára. Rengeteg csecsemő szenved pocakfájástól, ám ettől nem kell megijedni, hiszen a legtöbbször a babák fejletlen bélrendszere okozza a bajt, vagy a nem megfelelő táplálás. Sok odafigyeléssel a tünetek enyhíthetők, és persze egy idő után teljesen meg is szűnnek majad.

Hasfájós baba

Hasfájós babáknál nagyon fontos kérdés, hogy hogyan tudunk segíteni a picin ilyenkor és hogyan tudjuk enyhíteni a tüneteket?

A fájdalmat enyhíthetjük a baba pocakjának masszírozásával, ekkor az óramutató járásával megegyező irányba körkörös mozdulatokkal simogassuk.

Evés közben több alkalommal büfiztesd meg a picit, így nem fogja nyomni a hasát a levegő.

Egy kellemes fürdő is enyhíteni tudja a sírást, ám persze ez teljesen egyénfüggő, hiszen van olyan picúr, aki pont emiatt kezd keserves sírdogálásba.

A Bobojca tündércsapatával is igyekszünk mindig olyat alkotni, ami amellett, hogy bájos és hasznos is, így például pont ilyen helyzetekben tud segítséget nyújtani. Pocakfájásra így a sópárnákat is csak ajánlani tudjuk, hiszen a benne található só és gyógynövénykeverék több pozitív tulajdonsággal is rendelkezik.

A párna kiváló hőtartó, így bevethető megfázás, fülfájás, köhögés és hasfájás esetén egyaránt. Sütőben a párnát könnyedén fel tudjuk melegíteni, nagyjából 20 percig alacsony hőfokon (50 fok). A picik így éjjel hozzá tudnak bújni a Bobojca bagolyhoz, cicához, kutyushoz, mely alvás közben végig biztosítja a só értékes erejének hatását.  

A párna természetes fájdalomcsillapító ereje enyhíteni tudja a kisbabák hasfájását is, azonban megfázáskor, asztmánál, gyulladások esetén is kiváló szolgálatot tesz.

Válaszd a pici sóbaglyot kisbabádnak, hiszen ehhez már ő is könnyedén hozzá tud bújni, majd játszani is tud vele, ahogy cseperedik.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír