A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Hozd el otthonra a Farmer Palinta élményt!

Nem véletlen, hogy a Bobojca Palintát a gyerekek és a felnőttek is szeretik: a kicsik szemében ez egy kényelmes játszókuckó, a felnőttek viszont még azt is látják benne, hogy rengeteg jótékony tulajdonsággal bír.

A Palinta függőhinta szuper mozgásfejlesztő, emellett segíti a gyerekek egyensúlyérzékének fejlődését is, így hintázás közben nem csupán játszanak, hanem készségfejlesztő gyakorlatokat is végeznek. Ráadásul a játszótéri hintákkal ellentétben a csepphinta nem csak előre-hátra mozog, hanem a tér minden irányába, így a kicsik térérzékét is fejleszti, arról nem is beszélve, hogy még jobban szórakoznak hintázás közben. Csepphintáink a türkiztől, a terepmintásig számos színben elérhetők, de nem rég bevezettük a JEANS COLLECTION-t, így már farmerből készült Palintát is felszerelhetsz a nappaliba vagy a kertbe.

Miért pont farmer?

Az egyik első dolog, ami eszünkbe jut a farmerről, az az, hogy sosem megy ki a divatból. Mindenkinek lapul a szekrényében farmerból készült ruhadarab, amit szinte bárhova felvehet, sőt, gyakran lehet találkozni farmer lakásdekorációval, például díszpárnával is.

bobojca farmer csepphinta

Miért ne készülhetne a Bobojca Palinta is ebből az anyagból?

Ez járt a fejünkben, amikor elkezdtük kísérletezni a farmerszövettel – bizony, kísérletekre volt szükség, ugyanis a farmer anyagot be kell koptatni, ami miatt összemegy az anyag (nem is keveset). Fontos szempont volt az is, hogy úgy koptassuk és árnyaljuk a farmert, hogy szép legyen. De megérte a rengeteg munka, ugyanis a végeredmény egy olyan Palinta függőhinta lett, ami strapabíró, kellemes tapintású és kényelmes, ráadásul remekül illik a nappaliba. A gyerekek próbálták ki először a prototípusokat, és náluk jobb tesztelőket keresve sem találtunk volna.

Nem csak a kicsiknek élmény a Palinta, hanem a még nekünk is, ugyanis a hintákat egyedi módon olyan méretben készítjük, hogy egy felnőtt is kényelmesen elférjen benne. Te is kényelmesen el tudsz majd benne helyezkedni, amikor éppen nem használják a gyerkőcök.

A legtöbb gyerek imád hintázni, gondolj csak arra, hogy a játszótereken is mindig foglaltak a hinták. Egy Palinta otthon is elérhetővé teszi ezt az élményt, csak még kényelmesebb, biztonságosabb és szerethetőbb formában.

Lepd meg a családod a Farmer Palinta élménnyel, vagy válassz a textilből készült, színes Palinta függőhinták közül!

Tartalomhoz tartozó címkék: tudástár