A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

A hűvös napokon se hiányold a palintát

A hideg időben nehéz pótolni a kedvelt nyári tevékenységeket. Sokkal kevesebb a kinti programok lehetősége, és a szabadban töltött időt is igyekszel lekorlátozni?

Persze a kemény hidegekben nem túl kellemes kint tartózkodni, de néhány percre ilyenkor is szükség van, és az enyhébb napokat kifejezetten kedvelik a kicsit, főleg, ha hógolyózásra is van lehetőség.

Ezzel együtt népszerűbbek a beltéri játszóterek, aktuális programok, a kicsik figyelmét is lekötő kiállítások, mint a MiniPolisz, vagy játszóházak.

 

A kinti játszóterek szerepe nem túl nagy ebben az időszakban, azonban nem kell minden játékról lemondanotok. A kertben rögtönzött játszóteretek van, a kötelező hinta ott lóg kint? Ha szerencsések vagytok, nem csak kint tudjátok ezt használni, hanem odabent is.

Kedvenc csepphintánkat könnyen rögzíteni lehet a lakásban is. A napsütéses hónapok után nincs más dolgod, csak költöztesd be, stabilizáld megfelelően és használatra készen áll odabenn is. Így kedvenc hintádat a téli hónapokban sem kell hiányoljátok, ellenkezőleg, részese lesz a legtöbb otthoni programnak.

A kisebbek számára nem csupán élményt ad, de mozgáskoordinációjukat is fejleszti, és azáltal, hogy nem csak előre-hátra mozog, hanem a tér minden irányába, tovább fokozza az élményt. Mindez hozzájárul a helyes testtartáshoz, amely megtartása nem túl könnyű napjaink ülő életmódja mellett.

A kényelemről a babzsákpárna gondoskodik, amely a hintából kivehető és akár külön is használható, mindez anti-allergén polisztirol gyöngyökkel van töltve, így semmi sem állhat a szórakozás útjába.

Ha sok-sok jó nyári programot nem is pótol, de a beltéri szórakozást garantáltan feldobja, hiszen egy külön kis „kuckót” biztosít a gyerkőcök számára, az olvasáshoz vagy tanuláshoz, a közös filmezésekhez, játékhoz.

A hideg napokon így sokkal kellemesebb az otthon melege, és szép lassan elérkezik a kinti játék ideje is, és kedvenc csepphintád ismét kiköltözik a szabadba, hogy újabb lehetőségeket biztosítson a szórakozásra és feledhetetlen mókára.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír