A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

A tökéletes babzsák alapja: hófehér polisztirol gyöngyöcskék milliói

A babzsák szó hallatán először az óvodai testnevelés órán használatos kicsiny párnácska juthat eszünkbe, ám egyre több háztartás részét képezi a nagyobb, ülésre alkalmazható változata. Nem hiába, ugyanis ezek az ülőalkalmatosságok nagyon kényelmesek, szinte öröm rájuk huppanni és rengeteg színben kaphatóak. A kényelem azonban nem valósulna meg a bennük rejlő „babok” nélkül. Na de miből is vannak ezek és egyáltalán mik is azok a polisztirol gyöngyök?

Kis polisztirol gyöngyöcskéknek hívják őket, amiknek nagyon fontos a minősége és a mennyisége is. Ezen kívül, ha egy tökéletes babzsákot szeretnénk, akkor a minőségi szabásminta és a technika is meghatározó elem, amelyeket mi hosszú kísérletezések során fejlesztettünk tökéletesre. A polisztirol gyöngyöcskék bab alakot öltenek a zsákban, érzetre is hasonló a tapintásuk, innen a babzsák megnevezés.

polisztirol golyócskák

Maga a polisztirol anyag használata széles körben elterjedt, az élet különböző területein gyakran találkozhatunk vele. Igaz nem feltétlen gyöngyöcskék formájában. Habosított formája például a hungarocell, amit az építőiparban használnak hőszigetelés céljából. Ezen kívül készítenek belőle evőeszközöket, poharakat, élelmiszertároló dobozokat, de még játékokat vagy optikai lencsét is. Biztosan te is nem egyszer szürcsölted a kedvenc forralt borodat vagy teádat a téli vásárok rengetegében egy ilyen hőálló pohárban. Vagy te is vitted már haza a közeli fagyizóból a gombócokat egy hőszigetelő dobozban. Ezek mind a polisztriol anyag sajátosságainak köszönhetően tartották tovább az eredeti hőfokukat.

kávésdoboz eldobható ételes doboz

Lényeges azonban, hogy míg más területeken a hungarocell darálékot nyugodt szívvel lehet alkalmazni, addig mi a Bobojca Műhelyben kerüljük ezt az anyagot, mivel a darálék sokszor koszos és nem hozza azokat a minőségi elvárásokat, amik fontosak számunkra. A mi babzsákjainkba csakis tökéletes állapotú, hófehér polisztirol gyöngyöcskék kerülnek, melyek biztosítják a tökéletes derék- és háttámasztást, és a kényelmes pihenést.

egyik babzsákfotelünk

 

Előbb vagy utóbb azonban ezek a polisztirol gyöngyöcskék az ülés hatására összetömörödnek és újratöltésre lehet szükség. Az időtálló polisztirol gyöngy töltés csak akkor valósulhat meg, ha a polisztirol gyöngyök minőségén túl a huzat is megfelelően van kialakítva. Mi erre az apró részletre is figyeltünk, hiszen a babzsákjaink egy külső és egy belső réteggel vannak ellátva, az utóbbi pedig vízálló és légáteresztő tulajdonságainak köszönhetően biztosítja, hogy a zsákok sokkal hosszabb ideig maradjanak eredeti állapotukban, mint más hasonló termék esetében.

Nálunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt találsz strapabíró, cserélhető és könnyen tisztítható huzattal ellátott, a legjobb minőségű polisztirol gyöngyökkel töltött babzsákokat. Nem mellesleg, ha kültérre szeretnéd alkalmazni, akkor kinti huzattal is rendelheted.

Nézz szét kínálatunkban, válogass a hozzád leginkább passzoló színek közül és dobd fel egy babzsákfotel segítségével az otthonodat és a pihenés élményét!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: tudástár