A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Kerti móka a Bobojcával

A nyári melegben nincs is jobb, mint kint hűsölni az árnyékos teraszon, együtt játszani a gyerkőcökkel, vagy akár kerti partit rendezni. És persze a sok-sok közös nevetésről és mókáról se feledkezzünk meg.

Miért is maradnának ki ezekből a Bobojca kényelmi megoldásai?

Kapd a hátadra a babzsákfoteled és irány ki a szabadba játszani, pihenni, lustálkodni. A gyerekeknek tökéletes helyszínt biztosít a játékhoz és a délutáni alváshoz. Magadról se feledkezz meg. Egy jó könyvvel megpihenni rajta, kinyújtóztatni elgémberedett lábaidat, vagy titokban elbóbiskolni rajta.

A nyári esték elmaradhatatlan szereplője a babzsákfotel. Egy jó kis beszélgetős baráti estéből biztosan nem hiányozhat.

Nem kell amiatt aggódnod, hogy a babzsákok picit koszosak lesznek, hiszen a külső huzata könnyedén levehető, így bármikor mosható mosógépben, vagy kézzel. Jól hangzik, ugye?

Kerti móka nyáron

Az otthonod kedvenc helye a függőhinta? Akkor róla se feledkezz meg. Kapjon helyet a szabadban a palinta függőhinta is, így az lesz udvarod/teraszod legklasszabb helye a nyári időszakban. Szereld fel kint és élvezze az egész család a kényelmét, hiszen ettől a kedvenctől nem lehet megválni.

Kisbabával együtt, kisebb gyerekeknek, nagyobbaknak egyaránt szuper választás. Az extra kényelemhez pedig a kivehető babzsák párna is hozzájárul, melyet külön is használhatsz.

A csepphintának hála meg is van a délutáni alvás színtere, mely így a jó időben a friss levegőn lehet, finom nyári szellő kíséretében.
A pihenés után pedig jöhet újra a játék és a pörgés.

Nagyobbacskák a csepphinta kényelmét élvezve tudják első kedvenc könyveiket olvasni. A nyári kötelező olvasmányok is élvezhetőbbek lesznek egy ilyen kis kuckóban.

A palinta kinti elhelyezésére ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint bentre, ügyelj arra, hogy biztonságos helyre kerüljön.

Készítsétek el a kinti kuckót a nyári pihenéshez és irány a szabadba.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír