A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Kuckózzatok be állatos párnákkal

A természet csodái otthonodban

Biztos Neked is vannak emlékeid a kedvenc gyermekkori párnádról, aminek a sarkát gyűrögetted, vagy arról a plüssfiguráról, amely hűen kísért végig korai éveid legfontosabb eseményein.

A kisgyermekeknek különösen fontos, hogy legyen egy olyan tárgyuk, amelyre minden helyzetben számíthatnak, és formájával, színeivel, illatával megnyugtatja őket. Ezt az igényt akartuk kielégíteni, amikor megalkottuk párnáinkat.

Miért a tönköly?

A természetesség hívei vagyunk, ezért esett a választásunk a tönkölypelyvára mint töltőanyagra. Ez egy kemény, nem ehető héj - úgy védelmezi a gabonaszemet, akár szülő a gyermekét.

A tönkölypelyva kiválóan alkalmazkodik a fejformához, stresszoldó, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással bír, mivel kovasavat tartalmaz. A természetnek ezen csodája még a migrént is enyhítheti.

baris tönkölypárna

Mire ügyelj tönkölypárna használata esetén?

Az ágyneműk általában a kórokozók melegágyai, de a tönkölypelyva ellenálló velük szemben, és az élősködők nem telepednek meg benne. Havonta egyszer azért a biztonság kedvéért fertőtlenítsd a tönkölypárnádat: tedd egy éjszakára a mélyhűtőbe vagy a sütőbe 80 fokon fél órára.

Levendulamezők illata

A tönköly jótékony hatásait fokozza a levendula, amely az egyik legsokoldalúbb gyógynövényünk. Az ókori rómaiak terjesztették el Európa nagy részén, ekkor elsősorban szépségápolásra használták.

Fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása közismert, az viszont talán kevésbé, hogy a légutakat is tisztítja. Andalító illata elűzi a stresszt és a rosszkedvet, ellazít és megnyugtat. Tudtad, hogy a lila színnek is hasonló hatást tulajdonítanak? Ezért mondhatjuk, hogy a levendula jó esélyekkel pályázhat a gyógynövények királynője címre.

Bagoly, bari, béka, bálna

A természet kincseit egyesítik a Bobojca levendulás tönkölypárnái. Mivel ősszel már érezhetően korábban sötétedik, ezért egyre több időt töltünk otthon, és talán az alvásigényünk is megnő. Teremts harmóniát otthon, természetes anyagokból készült állatos párnáinkkal, amelyek gyermekednek is kedves társai lesznek.

A legkisebbeket elvarázsolják párnáink vidám színei, mintái és állatformája: a bari, a bálna, a béka és a bagoly megóvják a kicsiket a forgolódástól és a rossz álmoktól.

Az anyukákról sem feledkeztünk meg: a szülői ágy stílusos és nyugtató kiegészítője a levendulamintás huzattal készült párnánk.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír