A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát! Cookiek elfogadása
Menü

Kültéri babzsák

Itt a jó idő, irány a szabadba… Élvezd ki a napsugarak és a meleg szellő simogatását a kényelmes kültéri babzsákokon. Mi is lenne jobb egy kellemes nyári napon, mint leheverészni a szuperkényelmes babzsákra és beszívni a nyár illatát? Egyedül, vagy többen, mindig jó választás, ha egy kis pihenésre vágysz. A kültéri babzsák mindenki favoritja lesz.

A babzsákfotel kerted éke lesz, hiszen amellett, hogy extra komfortos, két rétegű strapabíró huzatból készült, mely könnyedén tisztítható. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy esetleg foltok fognak rajta éktelenkedni. A külső huzatot leszedheted és kimoshatod, így újra teljes fényében pompázhat.

Babzsákfotel - kényelmes és strapabíró

Kültéri használat esetén kérheted erre alkalmas anyagból, így kertben, teraszon is kiélvezheted komfortosságát. A babzsák további előnye, hogy kétfunkciós, tehát ülő és fekvő helyzetben is alkalmazhatod.

A kültéri babzsák garantáltan a gyerekek kedvenc helye lesz a nyári hőségben egy játékkal teli napon.
A délutáni alvásra is tökéletesen alkalmas, így a nap közbeni móka fáradalmait kipihenhetik.

Élvezd a kicsikkel együtt a babzsák fotel teljes komfortját az esti mese alkalmával. A babzsák a legjobb hely, hogy megbeszéljétek a nap legjobb történéseit.

Meghitt, közös pillanatok főszereplője lehet a kültéri babzsák, hiszen biztosítja a kényelmet mindenki számára. Ha kerti partira készülsz, vagy a szabadban szeretnéd tölteni a meleg hónapok estéit, akkor kuckózz be egy finom frissítővel és élvezd a nyár esti hangulatot.

Hogy mi garantálja a tökéletes pihenést? A babzsák belsejében apró gyöngyök rejtőznek, melyek azáltal, hogy felveszik tested vonalát formát öltenek és így valósul meg a világ egyik legkényelmesebb bútordarabja. Tökéletes kényelmet és tartást biztosít hátadnak és gerincednek egyaránt, így garantálva a pihenést. Kicsik és nagyok kedvenc helye lesz a meleg nyári napokon, majd ezt követően a hűvös bekuckozós hónapokban. 

A kültéri babzsákok ráadásul különböző dizájnban elérhetőek, így biztosan te is megtalálod a kedvencedet.

Keresés