A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Mire jó a babzsák?

Hozzád szólok,

ha feltöltődésre vágyó kismama (vagy kispapa) vagy, de akkor is, ha vagány kiskamasz-, vagy nagykamasz vagy, aki szeretne valami különleges, nyugalmat árasztó pihenő helyet, melyben kizárhatod kicsit a zajos külvilágot és regenerálódhatsz kicsit, akkor a babzsákfotelt neked találták ki!

A babzsákfotel mindenkinek tökéletes! 

Képzeld el, hogy milliónyi apró gyöngyöcske veszi körbe a hátadat a babzsákba huppanva! Még azok az izmok is nyugovóra térhetnek, amik egyébként ülő pozíciónál tartják a gerincedet, így az ellazulás garantált lesz!

Ez a fajta egész testes ellazulás különösen kellemes, relax élményt biztosít! Ha ülőmunkát végzel, vagy kisbabádat táplálod, a babzsák lesz a pihenő időszak tökéletes helyszíne. Sőt, akár össze is kötheted a kellemest a hasznossal!

Az apró polisztirol gyöngyök, melyek a babzsákfotel kényelmét szolgálják, nem csak puha folyadékként ölelnek körbe, s támasztanak meg. Hő kiegyenlítő tulajdonságuknak köszönhetően, hamar felveszik tested melegét így a babzsákfotel fokozza a komfortérzetet.

Pille könnyű, ezért úgy rakosgathatod, ahogy kedved tartja!

Az egyébként hőszigetelésre használt gyöngyök összessége még extra nagy babzsák esetén is kis súllyal bír, így áthelyezése, a kívánt formára alakítása pillanatok alatt megtörténhet.

Jelenleg nálunk, a Bobojca Műhelyben, találhatsz két különleges babzsákfotel alkotást, illetve egy igazán egyedi babzsák függőszék is gazdagíthatja otthonodat! 

 

                                                                                                                                               

 

 

Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődésedet a babzsákfotelek csodálatos világa iránt! 

Tartalomhoz tartozó címkék: tudástár