A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!

Nyálkendő babáknak

A nyálkendő ötlete:

Első kislányom megszületése után, nagyon hamar elkezdtek megjelenni a fogzás tünetei. Az állandó nedvesség miatt folyamatosan kellett cserélni a ruhácskáját, a kényelmetlenség felért a hasfájás időszakával, mert kellemetlen volt odafigyelni, hogy mindig legyen nálam nyálfogó rongy, vagy előke, megfelelő váltóruha. Nem volt ez másként a második kislányom esetében sem. Ám ekkor már elkezdtem gondolkodni, hogyan tudnám ezt az időszakot kényelmesebbé tenni egy egyedi babakendő segítségével. Felderengett egy nyálfogó kendő ötlete, mely puha, pamut, mégis vízhatlan. S megszületett a Bobojca nyálkendő. 

A nyálkendő haszna:

A Bobojca nyálfogó kendő egyedülálló módon három réteg anyagból készült. A külső 100% pamut anyag már kezdi felvenni a baba szájából kicsurgó nyálat, ám a köztes vízlepergetős anyag nem engedi érintkezni a ruhácskával. A belső polár anyag a nyálkendőt kényelmessé, bababaráttá teszi. Mivel két patenttal látjuk el a vízhatlan nyálfogó kendőt, később átmeneti időszakokban babasál funkcióját is élvezheti az anyuka és a kicsike is, egészen akár 3 éves korig.

A nyálkendő dizájnja:

Az én kislányaimnál is próbáltam használni a fogzás idején rongyot, előkét, ám ezek a többnyire megkötős, vagy betűrős nyálfogó elődök, mindennek bizonyultak, csak esztétikusnak nem. A bobojca nyálkendő külső 100% pamut rétege változatos kiegészítője minden kisfiú és kislány ruhatárának.

Rendezés: