A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát! Cookiek elfogadása
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Családi manufaktúránkban nagy szakértelemmel és tapasztalattal mindenki azért tesz, hogy megsokszorozzuk az önfeledt, vidám pillanatokat, megkönnyítsük az anyukáknak és gyermekeiknek a mindennapokat, az első napoktól egészen a kamaszkor küszöbéig. 

Nyálfogó kendőink segítik a Piciket és Anyukájukat a kényelem megőrzésében, gyarapítják a divatos kiegészítők tárházát.
Kézműves Gyógybarátok (egyedi applikált sópárnák) bagoly formában, segítenek az egész család számára megfázás, fülgyulladás, allergia, asztma esetén enyhíteni a kellemetlen tüneteket.

Palinta mozgásfejlesztő függőhinta segíti az ellazulást, a lecsendesedést, gyermekeink megnyugvását, az első perctől fogva egészen a kamaszkorig.
Mivel családunkban szerencsére gyerkőcből nincsen hiány, sikerült kitesztelnünk, minek örülnek, mitől csillognak a kis szemek, mivel játszanak tartósan. S nem csak játékokról van szó, nálunk nagyon fontos szempont, hogy minden termékünk segít! 

Az első pillanattól kezdve, egészen kamaszkorig. Kellemetlen tünetek enyhítése, mozgásfejlesztés, kényelem. Ezek a legfontosabb szempontjaink, termékeink megalkotásánál, melyek sok szeretettel készülnek.

 

 

Keresés