A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!

Sópárna - minden színben

Válogass a kedves állatkák, vagy hagyományos sópárnák közül, tedd be a párnák közé, vagy játszatok vele, hogy élvezhessétek a benne lévő só és kamilla jótékony hatásait!

Sópárna ötlete:

A sózoknival kezdődött minden, ami gyakran volt használatban a megfázásos időszakokban. Megfigyeltem, hogy ha fülfájós estén odateszem a fájós területre, s a sópárna közel van a gyerkőc fejecskéjéhez, az éjszaka kevesebb a köhögés és a szörcsögés is.

Utána olvastam és bizony a só jótékony hatásainak tulajdonítottam mindezt. 
Ám a gyerekek nem szerették a ronda zokni sópárnákat a fejüknél tartani, ráadásul a só is mindig kiszóródott… így cuki bagolypárnába csomagoltam őket, és a kristálysót kiegészítettem kamillavirágzattal is. Azóta a sópárna a gyerekek kedvence lett, mindig vele alszanak. Ennek következtében egyértelművé vált, hogy ez az igény más kisgyermekes családok részéről is felmerül, hiszen fülfájás bármikor lehet, elég egy kis szél és kész a baj. Ráadásul ki ne utálná a sózoknit! :)

A sópárna haszna:

A sópárna rendkívül hasznos, használhatod szobahőmérsékleten, akár állandóan a párnák közé bújtatva! A sós klíma, az apró só részecskék belélegzése jótékonyan ápolják a nyálkahártyát, védőréteget képez, melyeken kevésbé tudnak a kórokozók szaporodni. A kamilla belélegzése is gyulladáscsökkentő hatású. A sópárna melegítve remekül alkalmazható fül- és arcüreg gyulladásra, hörghurutra, lehűtve pedig jegelheted vele a meghúzódott izmokat, oltás utáni gyulladást.

A sópárna dizájnja:

Azt gondolom, hogy a bagolynak már világszerte több éves kultusza van. Jó pár évvel ezelőtt indult hódító körútjára olyan módon, hogy megjelent a kiegészítőkben, lakberendezésben is. Mi is a családban bagoly-mániásak lettünk, így nem is volt kérdés, hogy a Bobojca műhely első gyógy- sópárna prototípusa milyen állatka mintájára fog készülni. Természetesen a jövőben bővíteni fogjuk a sópárna palettát, várható, hogy lesz még sókutya, sómacska és még van néhány ötletünk amivel ezt ki tudjuk majd egészíteni.

Rendezés: