A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát! Cookiek elfogadása
Menü

Tavaszváró kedvencek

Végre itt a tavasz. Sokunk kedvenc időszaka ez, amikor újra éledni kezd a természet, hosszabbak a nappalok, és a fák egyre zöldebb színéből tudjuk, hogy vége a télnek, és lassan itt a meleg.

A szabadban töltött idő talán ilyenkor a legkellemesebb, és igyekeztek minél inkább kihasználni a nap sugarait. Ilyenkor testünk is kicsit életre kel. Jóval több D-vitaminhoz jut, amiben télen elég nagy hiány van, de a táplálkozással is sokkal több vitamint tudsz bevinni a szervezetedbe.

itt a tavasz

Egyre több zöldségnek és gyümölcsnek jön el az ideje, tavasz végén és nyár elején már igazi raktárrá tudunk alakulni, ha a természetes vitaminokat választjuk, és megszedjük magunkat a következő hideg időre. A C-vitaminban dúskálás persze egész nyáron kitart, de májusban már javában élvezhetjük a finomságokban.

Ugye már Ti is alig várjátok?  smiley A gyereknek talán a természet hiányzik ilyenkor a legjobban, hogy kedvükre fussanak, és kihasználják a játszóterek nyújtotta élményeket. A ház körüli móka is felélénkül, és újra kivirágoznak a kertek. A Bobojca tündéreinek is kedvence a kint töltött idő, éppen ezért tudod kedvenc termékeinket a szabadban is használni.

Csepphintánk szinte már kötelező eleme az udvaroknak. Így nem kell majd azon győzködnöd őket, hogy menjenek ki, hiszen az olvasás, a tanulás és a játék is kellemesebb lesz kint. Ráadásul nem csak ülőhelyet biztosít, de pihenés közben fejleszti a kicsik mozgáskoordinációját, egyensúlyérzékét, és térbeli mozgását.

A kinti lét másik kedvence a babzsákfotel, amiért gyakorlatilag mindenki odavan. Hidd el, nem csak kicsik fogják használni. Amivel abszolút felveszi a versenyt a legújabb kerti bútorokkal, hogy rendkívül kényelmes, és bármilyen ülőhelyzetben a testhez igazodik és felveszi annak alakját. Jó hír, hogy két méretben is kapható már a kicsik és a nagyok kedvére is.

Szerezd be a tavasz és a nyár kerti felszereléseit, hogy a kicsiknek és nagyoknak is kellemes legyen a szabadban töltött idő, és végre ne azért kelljen küzdened, hogy a technológia vívmányai helyett a friss levegőt válassza.

 

 

Keresés