A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Minden, amit a polisztirol golyócskákkal kitömött foteljeink tisztításáról tudni akartál

Minden, amit a polisztirol golyócskákkal kitömött foteljeink tisztításáról tudni akartál

Lassan itt a gyereknap. Te tudod már. hogy mivel leped meg gyermekedet? Íme, egy nagyon szuper ajándékötlet, amelynek biztos nagyon örülni fog, hiszen melyik gyerek ne vágyna arra, hogy kis birodalmát egy igazi babzsákfotel ékesítse. 

bobojcafotelNagy öröm és móka számukra, amikor belehuppannak. A délutáni szunyát is szívesen töltik benne, hiszen nagyon kényelmes és puha, szinte felveszi a testének a helyzetét. Egy-egy betegséget is könnyebben átvészelhetünk, ha sokat pihen egy gyermek. Viszont a lurkók nem arról híresek, hogy hosszabb ideig feküdjenek. Tele vannak energiával még akkor is, ha betegek. Szívesebben fognak huzamosabb ideig feküdni és pihenni, ha szeretett babzsákfoteljükből nézhetik kedvenc meséiket, teát kortyolgatva.

A szülőknek sincs túl sok gondja vele, csak időnként be kell ütemezni a babzsákfotel tisztítását, mint minden más tárgyét, amellyel gyermekünk érintkezik. Ezzel elkerülve azt is, hogy egy vírusos betegség után ne maradjanak rajta a bacik.

A babzsákfotel tisztítása nagyon egyszerű

Segítségül itt egy rövid leírás, hogyan varázsold könnyedén patyolat tisztára.

Babzsákfoteleink rendkívül strapabíró anyagokból készülnek. Oldalsó- és ülő része nagyon erős, időtálló szövet. Az alsó húzózárnak köszönhetően a külső huzat nagyon könnyen levehető.

A babzsákfotel tisztítása hagyományos kárpittisztítóval is megoldható, de ha mosni szeretnénk, akkor érdemes színkímélő mosóport használni és 30  °C-on mosni. Garantáltan meghozza a várt hatást és kárt sem teszünk benne. Megfelelő hőmérsékletű vízzel és tisztítóval akár a kádban is kimosható kézzel.

A belső huzat egy könnyed, vízlepergető anyag, amit egyszerűen egy nedves kendővel áttörlünk és már készen is vagyunk. Ugye milyen könnyű az egész?

Rendkívül előnyös, hogy a Bobojca műhely babzsákfotelei belső és külső huzattal is el vannak látva, hiszen ha a gyermekek felfedezik a külső huzaton a cipzárt és el is húzzák, csak a belső anyaghoz jutnak el, így nem szórják szét a milliónyi polisztirol gyöngyöt az egész lakásban.
 

Bátran nézz körül és válassz most babzsákfoteleink közül, ahol a kisebb és nagyobb gyermekek számára is egyaránt találsz megfelelőt!Mentés
Tartalomhoz tartozó címkék: tudástár