A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Ünnepi készülődés a kicsikkel?

Az ünnepekre való felkészülés sokunkat kihívások elé állít. Gyönyörű otthon, vásárlás, finom ételek, az egész család kívánsága, és persze a meglepetések. Számos tennivaló, amire nem lehet eléggé felkészülni.

Lássuk be ezen feladatok legnagyobb részét az édesanyák végzik, éppen ezért szeretnénk kicsit megkönnyíteni a munkátokat néhány praktikus ötlettel, amivel elkerülhető, hogy 24-én délben még sütőport keress a zárás előtt vagy, hogy az utolsó ajándéknak már ne jusson csomagolópapír.

Akkor, íme néhány tipp, ami segít elkerülni a káoszt

A készülődést egy részletes tervvel tudod csak kivitelezni, éppen ezért nagyon fontos, hogy minden apró részletet lejegyezz. A bevásárló lista csak a kezdet, persze ez is nélkülözhetetlen, de a legjobb, ha mindent megtervezel. A decemberi hónapot oszd be, minden napra jegyezd fel a teendőket, legyen szó takarításról vagy vásárlásról. Így mindig nyomon tudod követni milyen feladatok várnak még rád.

mézeskalács sütés 2020

Ahogyan említettük anyukaként a legtöbb feladat rád hárul, de nagyon fontos, hogy bátran kérj segítséget. Ne akarj mindent egyedül megoldani, vegyél le néhány feladatot a válladról, és oszd szét a család többi tagja között, hisz bevásárló lista alapján remélhetőleg a férfiaknak is megy a vásárlás, a gyerekek pedig a saját dolgaik rendben tartásával is nagy segítséget nyújtanak.

Ne görcsölj rá! Nem kell mindennek tökéletesnek lennie, a sután csomagolt ajándékoknak is épp úgy fognak örülni, de az utolsó tepsi, odakapott mézeskalács is nagy sikert arat majd, a lényeg, hogy szívből készül.

Figyelj arra , hogy ne vessz el a készülődés forgatagában, hanem a napi feladatok és a tennivalók mellett, az ünnep igazi lényege legyen a legfontosabb, és a szeretteinkkel töltött idő.

Addig is legyen élmény a felkészülés, amit mindenki élvez. Készítsetek karácsonyi dekorációt, adventi koszorút, és persze jöhetnek a megunhatatlan karácsonyi számok, és az örök klasszikus filmek, gyermeked zenehallgatás közben is játszhat egy praktikus játszószőnyegen.

Örömteli készülődést, és áldott adventet kívánunk Nektek!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír