A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

A vízhatlan nyálkendők kényelmesebbé teszik a mindennapokat

A te babád is gyakran nyáladzik, a kis ruhája szinte állandóan elázik? Minden kisgyermeknek máskor kezd kibújni az első fogacskája, de általánosságban elmondható, hogy a fogzás a 4. és 7. hónap között kezdődik el valamikor. Léteznek olyan babák is, akiknél csak első születésnapjuk után, de ritka esetekben akár már 4 hónapos korban találkozhatunk az első rejtőzködő fogakkal.

Miben segít a Bobojca vízhatlan nyálkendő?

Sajnos a fogzás sok esetben nehezebb időszak lehet mind a babának mind pedig az anyukának. Mivel tünetei között szerepel az intenzív nyálzás is, ezért a ruhájuk gyakran nedves lehet, elázhat és a sokszori cserét igényli. Sok kellemetlenséget okozhat a folyamatos odafigyelés, hogy ne maradjon otthon a váltóruha, a nyálfogó rongy vagy az előke, de a vízhatlan nyálkendők segítségével elkerülhető a probléma.

A vízhatlan nyálkendők három csodarétege a titok

A vízhatlan nyálkendők ezt az időszakot hivatottak sokkal kényelmesebbé tenni, ugyanis képes felvenni a baba szájából kicsurgó nyálat anélkül, hogy az érintkezne a ruhával és elázna. A Bobojca vízhatlan nyálkendői egyedülálló módon három réteg anyagból készülnek. A külső egy 100% pamut réteg magába szívja a nedvességet, a köztes vízhatlan réteg a szárazság fenntartásáért felel, ugyanis nem engedi át a nyálcseppeket az anyagon. A harmadik réteg egy belső polár anyag, mely bababaráttá és kényelmessé teszi a vízhatlan nyálkendőt.

Meddig használhatóak a nyálkendők?

A vízhatlan nyálkendő mindemellett hosszú ideig praktikus és trendi kiegészítője lehet a kisgyermek ruhatárának. Minden darab két patenttal van ellátva, ezáltal később, az átmeneti időszakokban sálként is megállja a helyét. A vízhatlan nyálkendő akár három éves korig használható és a különféle színválasztéknak köszönhetően szinte bármilyen gyerekruha kiegészítőjeként jól mutat.

A Bobojca vízhatlan nyálkendői között kisfiúk és kislányok számára is megtalálod a tökéletes kiegészítőt. Többek között pillangós, virágos, állatos, kisautós és egyéb vidám mintás darabok közül is válogathatsz.

Pillangós nyálkendő Nyálkendő kisfiúknak

Felejtsd el a fogzáskor örökös bosszúságot okozó nedves felsőrészeket, óvd meg a kicsi ruházatát és válassz hozzá leginkább illő vízhatlan nyálkendőink közül, melyet akár három éves koráig is hordhat!

Tartalomhoz tartozó címkék: tudástár