A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

GYIK

Mi van akkor ha a termék előrendelhető státuszban van?
Mivel egy manúfaktúraként működünk ez teljesen normális, ebben az esetben a terméket a rendeléskor készítjük el, rendeld meg nyugodtan, meg fogod kapni időben.

Mi van ha nem tetszik mégsem a termék?
Semmi gond, hiszen mint felelősségteljes webáruház, a törvényben előírt 14 napos visszavásárlási kötelezettségünket fenntartjuk, hiszen pontosan tudjuk, hogy az interneten vásárolt termékek esetében nincs lehetőség a termék kézbe vételére.

Mennyi garancia van a termékre?
A termékeinkre egy év garanciát vállalunk a termék kézhezvételétől számítottan. A garancia kiterjed mindenre, ami az anyaggal, vagy az elkészítéssel kapcsolatos, tehát a cérna szakadásokra, a feslésre. A garancia nem terjed ki az emberi felelősségre, illetve a mosás általi problémákra, a nem megfelelő tárolásra, a töltett tömörsége...stb.

Ha előre utalok mit kell tennem?
Ha az előre utalást választod, akkor követned kell az e-mailben küldött utasításokat. Arra figyelj az utalásnál, hogy a közlemény rovatba tüntesd fel a megrendelés azonosítót, hogy könnyen be tudjuk azonosítani.

Ez egy Magyar cég?
Igen, ez egy 100%-ban magyar vállalkozás, magyarországi tulajdonosokkal.

A termékek hol és hogyan készülnek? 
A termékek 100%-ban Magyarországon készülnek, hazai tervezéssel és gyártással. A gyártás felett teljes kontroltt tart a cég vezetősége, ezzel is biztosítva, hogy maximálsan elégedettek legyenek a vásárlóink. A cég alapelvei között első helyen szerepel többek között a minőség, amiből soha nem engedünk, a kompromisszum nem elfogadható ha a termékeinkről van szó.

Olyan kérdése van, melyre nem kapta meg itt a választ? Akkor keressen minket vagy a kapcsolat menüpont alatt vagy írjon a közösségi média felületeinken, amilyen gyorsan lehet válaszolunk.