A weboldal cookie-t használ, fogadd el a használatát!
Miért válassz minket? - Bankkártyás fizetés - Fizetés utánvéttel - Magyar termék

Horgolt szőnyeg - horgolt kosár - kézműves horgolt szőnyegek és kosarak

A gyermekek különleges fantáziavilága párosul a kellemes légkörrel, a meghittséggel! Varázsold gyermeked, vagy otthonod egyik szobáját különlegessé és egyedivé!
Rendezés:

A horgolt szőnyegek töretlenül őrzik népszerűségüket már évszázadok óta. Ezek a varázslatos kiegészítők kellemes hangulatot kölcsönöznek gyerkőcöd szobájában, vagy otthonod egyik helyiségében. Titkuk az egyediségben és a meghittségben kereshető, ugyanis tökéletesen ötvözik a gyermekek fantáziavilágát a bűbájos megjelenésükkel.

A horgolt szőnyegek és horgolt kosarak hihetetlenül feldobják az enteriőrt. Egyszerre praktikusak és egyedülállóak, hiszen kézműves termékekről van szó, ezért nem lehet tucatszámra vásárolni őket. Ráadásul egy-egy példány napokon át készül és több tekercsnyi fonál szükséges az előállításukhoz, ezért garantáltan nincs két egyforma darab a világon. Habár a formák adottak, de árnyalatukban mindegyik magában hordoz egyfajta egyediséget, ezáltal meglehetősen páratlan darabok születnek.

Másik előnyük, hogy rendkívül könnyedén tisztán tarthatóak, mert az anyag nem szívja mélyen magába a port és a koszt, sőt mosógépben 30 fokon moshatóak is. A horgolt szőnyegek kellően vastagok ahhoz, hogy még a legkisebbek se fázzanak fel, ha a földön játszanak rajtuk.

Szőnyegeinkben és horgolt kosarainkban benne van a Bobojca manufaktúra minden szeretete.

Tekintsd meg kínálatunkat és válaszd a számodra legtetszetősebbet!

Ha nem vagy biztos a vásárlában, akkor néz meg mások miket mondanak rólunk: